вторник, 1 апреля 2014 г.

Stacy Keibler

Stacy Keibler
Születési dátum : október 14, 1979
USA, Maryland , Baltimore
http://www.facebook.com/stacykeibler
https://twitter.com/stacykeibler

Stacy Keibler - amerikai színésznő , modell és egykori profi birkózó , beszél WWE világbajnoki birkózó és World Wrestling Federation / Entertainment.

Keibler részt vett a második szezonban a show " Dancing with the Stars ", ahol megnyerte a harmadik helyen. Részt vett számos show American Broadcasting Company , mint például a What About Brian , George Lopez , és October Road , valamint játszott a sitcom -sorozat századik CBS " How I Met Your Mother ", a sorozat " Psych ". Keibler szerepelt magazinok Maxim és a Stuff . 1999-ben kezdte karrierjét a szakmai birkózás , egyre party csoportosítás Nitro Lányok WCW . Megvásárlása után WWF WCW költözött az új cég , részt vesz az Invasion történet .

A Hároméves korában kezdett tanulni balett , jazz tánc és érintse tánc a tánc stúdió a Gin Cattell Dandleke . Befejezése után a katolikus középiskolában a lányok Baltimore , beiratkozott Towson Egyetemen, ahol tanult a tömegkommunikáció . A unversitete részben fizette a tandíjat ösztöndíj és az átlagos pontszám 3,7 . Ebben az időben , ő kapott néhány kisebb szerepeket filmekben Pecker és a Liberty Heights , valamint dolgozott a modellezés ipar . 18 évesen , ő lett a pompomlány futballcsapat ", a Baltimore Ravens . "

Keibler elkezdtem nézni birkózás , amikor találkozott vele a barátjával Chris Cumberland . 1999 végén részt vett a World Championship Wrestling mérkőzések lányok tánccsoport Nitro Girls . A verseny vett részt több mint 300 lány , de Stacy képes volt, hogy egy három helyen a csoportban. Ha megnyerte a versenyt ő is kapott 10 000 dollár . A lány tánc a döntőben látszott több mint 4,4 millió nézőt. Miután megnyerte Keibler kezdett táncolni néven Skye minden héten a fő átviteli WCW hétfő Nitro [5] .
Hamarosan kapott egy nagyobb szerepet , inkább a csapat asszisztens Lenny Lane és Lodi " normák és gyakorlatok ", és kezdett végző néven kisasszony Hancock . Annak ellenére, hogy ő kezdett fárasztó ruhát , ő karakter emlékezetes része teljesítésének szexuális tánc kommentátorok asztalra. Ugyanakkor , amikor belépnek a gyűrűt a lány lassan pokes a hosszú lábát a második kötél , megállt rövid ideig ebben a helyzetben , hogy a közönség látta a bugyiját . A visszavonás lesz fémjelzi a Keibler . Stacy egyike volt azon kevés nők hivatásos birkózás , amelyek túlmutatnak a középső kötelet körbe a ringben .
Egy ideig ő találkozott David Flair , aki már volt egy kapcsolata Daffni . Ez ahhoz vezetett, hogy a debütáló harcot Keibler , aki a show Bash at the Beach . Girls volt a mérkőzés " esküvői ruha " , amely elvesztette Stacey , levette a ruhát magát. Egy idő után ez a Hancock feuded Kimberly oldal , de a történet véget gyorsan , mint Paige elhagyta a céget . Keibler és Flair kezdett viszály WWE csoportosítása "Misfits In Action" . Ez ahhoz vezetett, hogy a mérkőzést a show New Blood Rising , amely alatt ő megsínylette a gyomorban és a jövő héten , azt mondta, hogy a lány terhes . Azonban ez a történet hamar véget ért , Stacy bejelentette, hogy a terhessége téves volt, és a lány szakított Flair , amely után eltávolították a televíziós show . A visszajuttatás kezdte végző alatt az igazi nevét.

2004-ben Keibler választották , hogy részt vegyenek a felvétel a dal az album WWE eredetik. Ő és WWE zenei producer Jim Johnston fel a dalt : " Miért nem tudunk Just Dance ? " . Emiatt kezdett a viszály díva SmackDown ! Torrie Wilson és Sable , aki a közelmúltban lőtte a fedelet a Playboy . Keibler szövetségre lépett Miss Jackie , aki nem szereti, Stacey forgatták a Playboy , és a két Divas azt mondta, hogy többet érdemel, mint Sable és Wilson lőni a magazin fedelét . A WrestleMania XX a lány csapat mérkőzés került megrendezésre az estélyi ruhák , melyek Keibler és Jackie elveszett után Jackie Wilson sikerült tartani a pengék. Ezután ez a vereség , a viszály a lányok több mint .

Miután válnunk Orton , Keibler csatlakozott a csoporthoz Rosie hurrikán . Elkezdett végző jelmez szuperhős nevű Super Stacy . Kijött a gyűrű csapattársai a csoport volt, a sarokban , amikor megvédte a Tag Team bajnokok . Ebben az időben , Keibler vált viszály Victoria , ami több csatározások a Raw márka a show, és a mérkőzés Heat .

Miután egy hosszú távú tartózkodásra a márka nyers , Keibler , valamint a másik Diva Christy Khem , kereskedett a SmackDown ! a Torrie Wilson és Candice Michelle . A SmackDown ! Keibler is bekapcsolódott a mérkőzések fehérnemű és bikini versenyek . Ő lett a viszály Jillian Hall, ami egy mérkőzés között a show Velocity . Ez a meccs volt az utolsó a Keibler a WWE . Velocity miután arra kérte , hogy engedje őt a WWE látszat így tudott részt venni a show- Dancing with the Stars . Miután beszélt a kiállításon , ő lemondott a WWE , hogy csinálni stb? 6 ?

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий