вторник, 1 апреля 2014 г.

Petra Nemcova

Petra Nemcova
Születési dátum : június 24, 1979
Csehország , Carwin
https://twitter.com/pnemcova

Petra Nemcova - cseh modell .

Születése 24. június 1979 a Karvina , Csehszlovákiában . Lett a modell 16 éves korában , miután megnyerte " Talent Search" , amely tevékenységét a cseh modell ügynökség . 1996-ban Peter szolgált a nemzeti színpadon "Elite Model Look" . A középiskola után , Peter Prágába költözött , és hamarosan Párizsba ment .

December végén 2004 Petra Nemcova barátjával, a brit Simon Atlee volt vakációzott Khao Lak Resort ( Phuket , Thaiföld) , amikor erős volt a szökőár , hogy megölt 280.000 embert . Simon Atlee megölték , azonosították a március 3, 2005 , és Peter megmenekült , felfüggeszti a tetején a pálmafa több mint nyolc órán át , amíg meg nem találták a mentők . Peter töltött több mint három héttel a thaiföldi kórházban , és több mint egy hónappal a kórházban a Cseh Köztársaság . Peter később megjelent a Larry King show " Larry King Live " a CNN .

2005-ben , Petra Nemcova létrehozott egy alapot : "A boldog szívek Alap" , amelynek célja, hogy segítse az egészségügyi donor árvák és túlélői szökőár december 26-i 2004 Délkelet-Ázsiában .
Glamour magazin elnyerte Nemtsov "Survivor " díjat 2005-ben. Vissza Petra a modellkedés , azt is megjegyezte , a burkolat 2006 Sports Illustrated fürdőruha kérdés . Péter is megjelent a brit FHM naptár Miss May és megjelent a TV-műsorokat, TLC A Model Life.

2005 decemberében megjelent önéletrajzában Petra Nemcova "Love Always , Petra " , amit írt 27 évesen . 2006-ban találkozott a brit zenész, James Blunt .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий