вторник, 1 апреля 2014 г.

Ashley Greene

Ashley Greene
Születési idő : február 21, 1987
USA , Florida , Jacksonville
https://twitter.com/AshleyMGreene

Ashley Michele Greene - amerikai színésznő , legismertebb játék Alice Cullen a film sorozat " Twilight ".

Ashley Greene -ben született Jacksonville , Florida a családban Michelle és Joe Greene . Ashley anyja dolgozik a biztosítási ágazat , és az apja van egy üzlet. Greene nőtt fel Middleburg és Jacksonville . Tizenhét évesen költözött Los Angeles, California építeni színészi karrierjét. A Greene Van egy bátyja , akinek a neve Joe , még mindig él Jacksonville szüleivel színésznő.

Az interjúban a színésznő megemlítette, hogy ő egy rajongó egyetemi futball csapat " Florida Gators " .

2009-ben , az interneten megjelent meztelen fotók Ashley Greene . Az ő ügyvédek fenyegetett perek honlapján nyilvánosságra ezeket a képeket.

Zöld színészetet tanult a Lee Strasberg tanfolyamok. Kezdetben azt remélte , hogy a karrier a modellezés iparban, de a növekedés nem volt elég. A tanácsot a barátok középpontjában a tanulás cselekvés és a reklámipar , végül kideríteni magadnak , hogy e szakma szeret sokkal több, mint az üzleti modell, mert az ismételt kísérletek , hogy visszatérjen a dobogóra nem került .

A várakozás az első szerepet játszott zenei videók megjelenő rendszeresen a különböző televíziós programok . Először is végzett a szerepe a sorozatban "Crossing Jordan " , " Match " és a " Cápa ".

Zöld volt filmes debütált egy kisebb szerepet a komédia Michael Cahill "Az apám őrült ", amelyben a főszerepet által végzett Michael Douglas .

Igazi siker volt, másodállásban Ashley Greene egy nagy film . Misztikus Romantikus " Twilight ", amellyel világszerte box office egy kicsit kevesebb, mint $ 400 millió hozott világhírnevet az összes főbb érdekeltekkel, köztük Green, aki elvégezte a film egyik szerepeket . Aztán 2009-2012 jött folytatta - " Twilight . Saga . New Moon" , " Twilight . Saga . Eclipse ", " Twilight . Saga : Breaking Dawn - Part 1" és a " Twilight . Saga : Breaking Dawn - Part 2 ".

2009 novemberében jelentették be, hogy zöld kapott egy ajánlatot a csillag egy új film az úgynevezett misztikus "jelenség " , valamint a színész a " Harry Potter" Tom Felton , amely akkor kezdődött a forgatás február 1, 2010 . A január végén 2010-ben az Egyesült Államokban , a fesztivál " Sundance " , a premierje a film " Skeytlend " Ashley Greene a címszerepet , de mivel a forgatás a film " jelenség " ő nem vesz részt a premieren .

2010 májusában , amikor eljött az ideje , hogy írja alá az új szerződést , hogy részt vegyen a film " Twilight . Saga . Dawn" , Greene és az ő vezetői elutasították , hogy jelenik meg a filmben, mert egy kis díjat. Társaság " csúcstalálkozó Interteyment " mondta Greene könnyen helyettesíti a film maga kérdezte 4.000.000 $ a forgatás . Május 19. hivatalosan is megerősítette, hogy a zöld nem csillag a film " Breaking Dawn ", ami kap 2 millió dollár.

Június 4, 2010 AVON cég azt állította, hogy zöld lett az új arca a vonal smink Mark Cosmeticss . 2011-ben , Ashley választották arca a márka DKNY .

2012-ben , zöld kapott főszerepet a sorozatban csatorna ABC " American valóság " közötti verseny a tervezők.

2012-ben , gördülő ki a film " Summer . Osztálytársak . Szerelem ", ahol Ashley játszott egy lány akit Ashley . 2012 februárjában , azt jelentették, hogy Ashley fog játszani egy fiatal tervező neve Alice egy sorozatban az ABC úgynevezett " Americana " .

Ezen felül , 2012-ben vette a kimeneti film "jelenség " , amely szerepelt Ashley .

Egy interjúban azt mondta: " Az anyukám azt akarja , hogy egy fiatal ember, de én és a vezetők ellen. " Augusztus 11. után, a Teen Choice Awards díjat Ashley felfedezte paparazzi egy fiatal színész, Chace Crawford megcsókolta az autóban. A színésznő és Chace nem nyilatkozott , majd a soha nem látott együtt sehol .

Elején március 2011 Ashley szakított Joe Jonas . Agents Ashley és Joe előterjeszteni oka mindkét elfoglaltsága . Később látták egy party a barátokkal társaságában Jared Followill , tagja az amerikai rock banda Kings of Leon.Chasto jóvá viszonya egy kolléga a film " Twilight " Jackson Rathbone .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий