вторник, 1 апреля 2014 г.

Elisabetta Fantone

Elisabetta Fantone
Születési idő : 12. augusztus 1982
Kanada, Quebec , Montreal
http://www.elisabetta.ca/
https://twitter.com/elisabettatweet
http://www.facebook.com/ElisabettaFantone
http://www.youtube.com/officialelisabetta

Elisabetta Fantone - kanadai színésznő , művész , modell és író. Született Montreal , Quebec . Volt a legfiatalabb a négy gyermek . A lány négy idősebb testvére : Pasquale , Roberto és Eliseo . A Elisabetta olasz gyökereit. A szülei - az olaszok, akik emigrált Kanadába . Elisabetta négy évet töltött az ő gyermekkorában olaszországi szülei szülővárosában, Molise , majd visszatért a Montreal .

Az ő karrierje a modell Elisabetta üzlet. Gyermekként részt vett szépségversenyen . A 19 éves, részt vett a Miss olaszországi versenyen , ahol megnyerte a regionális fordulóban. Teenager működött "haj " márkák , mint a Wella , Redken , Bed Head és a L' Oreal .

2008-ban , Quebec volt az arca a cég sárga cipő . 2009-ben , szemben a reklámkampány , Joshua Perets " . Hirdessen vele fotót ragasztott számos óriásplakát, busz , metró , üzletek. Elisabetta megjelent a takarót számos magazin egész Kanadában.

Elisabetta hozott hírnevet valóságshow-k , mint a " Big Brother ", " Loft Story" 2006-ban. Season sugárzott januárjától 2006 áprilisáig a 2006 . Elisabetta megjelent 57 epizód . " Loft Story" volt az első valóságshow Quebec és kapott egy nagy visszhangot a sajtóban . Elisabetta is megjelent az első és a második szezonban a "Blue Mountain State " a Spike TV .

Elisabetta kisebb szerepeket játszott a több korotkometrazhkazh . " A nevem Sandy " - az első nagy munkája Elisabetta a filmben . Ebben játszott Sandy , egy illegális bevándorló Franciaországból, aki dolgozik a Manhattan utcáin három évig. Elisabetta nemrég fejezte be munkáját a közös kubai - észak-amerikai projekt " Havanna 57" a forradalom 50-es évek .

2007 januárjában , Elisabetta kiadta első kislemezét , Feel , a remake egy dal Robbie Williams .

Alapján időben való részvétel a valóság show Elisabetta könyvet Journal intime d' une Loftuse .

Első kép Elisabetta eladták 8000 $ az eBay- tartózkodása alatt a Loft története . Ő adta a pénzt, hogy az alap MIRA Alapítvány . Második film is készült , hogy fel készpénzt a másik alap , a ritmus FM rádió Foudation .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий