вторник, 1 апреля 2014 г.

Natalia Oreiro

Natalia Oreiro
Születési idő : május 19, 1977
Uruguay, Montevideo
http://www.nataliaoreiro.com/

Natalia Oreiro - uruguayi színésznő és énekesnő . Szerzett népszerűsége Oroszországban elsősorban női szerepek az argentin televíziós sorozat " Rich and Famous " és a "Wild Angel" látható a televíziós csatorna RTR -ben 1998-1999 . 2011 óta - az UNICEF jószolgálati nagykövete , a régióban , a Rio de la Plata .

Az anyja , Mabel Oreiro dolgozott korábban fodrász és apja, Carlos Oreiro , jelenleg üzleti . Hadrianus nővére van egy ruhaüzlet .

Amikor Natalia 8 éves volt , elkezdett színészetet tanulni . A 12. , kezdett viselkedni az uruguayi reklám. A 14 -ben választották szakügyintéző a show Shushi sok pályázó más országokból , és így ő kísérte utazásai Shusha és bemutatta azt a különleges események.

A 16 éves , Natalia ment Buenos Aires hogy részt vegyenek a meghallgatás szerepeket sorozatok . Nyerd meg a meghallgatásokon nem tudott azonnal , de végül egyikük megkapta a szerepet a statisztika a filmben : "A lázadás a szív ", ahol találkozott Pablo Echarri .

Ezután Natalia volt egy kisebb szerepe a TV sorozat " Gyengéd Ana ", és az egyik legfontosabb szerepet a TV-sorozat " 90-60-90 Models " . De az igazi sikert és hírnevet jött a színésznő , mert a forgatás a sorozat " Rich and Famous " , ahol ő volt a partnere Diego Ramos .

Az elkészült felvételt Natalia 1998 elején , elment dolgozni az argentin televíziós csatorna TeLeFe , ahol Gustavo Yankelevich felajánlotta neki a vezető szerepet a filmben : " Az argentin New Yorkban. " A film nagy sikert aratott . Ezzel egy időben , és a támogatást a Yankelevich Natalia kiadta első szólóalbumát Natalia Oreiro . A lemez került forgalomba Argentínában január 28, 1999 , és a február 10, 1999 , és kezdte meg a nemzetközi változat. Hála az ilyen Singles mint a Cambio dolor and Me muero de Amor , Natalia lett ismert , s hamarosan aranylemez . Argentínában , a lemez eladott 750.000 példányban, körülbelül egy millió példányban adtak el Latin-Amerikában és Kelet-Európában.

Ezután szerepet , ami elment Natalia TeLeFe - szerepe Milagros / Cholito a sorozat "Wild Angel", amely akkor kezdődött a forgatás 1998 novemberében . Szerint a színésznő , ő is aktívan részt létrehozni a kép Milagros , kitalált forgatókönyv. Ez az a szerep színésznő hozta dicsőségét és a szeretet sokakban rajongók szerte a világon . Ezen kívül a sorozat " Wild Angel " nyerte meg a versenyt 2000-ben Viva Izraelben.

Elkészültek a felvételek "Wild Angel" 1999 augusztusában , Natalie 1999 decemberében kezdte el a második lemez . Album Tu Veneno , megjelent Argentínában 2000 augusztusában . A nemzetközi változata az album megjelent szeptember 19, 2000 . Ilyen sikeres Singles mint a Tu Veneno , a Rio de la Plata és Como te Olvido , eddig több mint kétmillió példányban kelt el világszerte .

Október elején 2000-ben, hat év után szoros kapcsolatok Natalia tapasztalt súlyos szakítást Pablo Echarri . Ennek ellenére , ő adta akkoriban számos koncert és állandóan mozgásban van. Január 29, 2001 Natalia megy az első nagyobb turnéra . Singer koncertezett Argentína, Uruguay, Chile, Kolumbia, Venezuela , Puerto Rico , az Egyesült Államok , Spanyolország, Lengyelország , Görögország, Magyarország , Bulgária, Törökország , valamint Oroszországban , ahol az előadást tartották a Concert Hall a Kreml . Az egyik koncert túrák, ő játszotta a zenei videót a dal Como TE Olvido . Singer vette a Drakula kastély , öltözött, elegáns középkori ruhában .
2001 novemberében , Natalia Oreiro találkozott 44 éves vezetője a rock Dividios Ricardo Mollo , és 2002 elején voltak házasok . Házastársak cseréltek tetovált a gyűrűsujj , és megesküdött, egymásnak örök szerelem . Szerint Natalia , Ricardo vette a szörnyű a depresszió , és megtanította neki, hogy élvezze minden nap újra és újra .

2002-ben , Natalya együtt játszott a TV sorozat " Kachorra " együtt Pablo Rago . 2002 őszén kiadták a harmadik szólóalbumát Oreiro - Turmalina . CD elérte a 1,5 millió példányban kelt el. 2003 januárjában , Natalia ismét küldött egy világ körüli turnéra , és ad koncertet 14 országban , köztük Oroszország és Fehéroroszország . A koncertek Natalia tele volt . Két évvel később, április végén 2005 Natalia ismét jött Oroszország lőni egy 16 részből álló film " A ritmust a tangó . " 2005 májusában , Natalia szintén részt vett a jótékonysági rendezvény " Heart of Gold " . Az ünnepségen , Natalia énekelt Alas de Libertad . Elején február 2006 Natalia kezdett viselkedni a TV-sorozat " You - az életem ", ahol a partnere ismét Facundo Arana . A forgatás volt , hogy vessen véget augusztus , de csak 2007 elején elkészült .

Munka a sorozat elhalasztott rekord negyedik szólóalbumát , Natalia , és megjelenési dátuma volt a tervezett 2010 júliusában, de később felhagyott Oreiro dolgozik a lemezen. Az interjúban , amely megjelent a magazin Gente 2008 novemberében Natalia mondta , hogy a férje Ricardo Mollo , meghívja őt, hogy éget lemezek filmzenét, a sorozatok .

Natalia - nagy rajongója a labdarúgás - a sorozat részvétele h ? 6 ?

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий