вторник, 1 апреля 2014 г.

Narine Arushanyan

Narine Arushanyan
Születési idő : október 1, 1984
Oroszország , Krasnodar
http://www.narny.ru
http://www.odnoklassniki.ru/profile/521194400414

Narine Arushanyan - orosz designer ruhákat .

Kreatív életrajz tervező Narine Arushanyan 2006-ban kezdődött , amikor egy bizonyos fokú művész - stylist , a diploma a Kar Építészeti és Design , Kuban Állami Egyetem , érkezett Moszkvába gyűjteménye érettségi jelmezek és kevés tapasztalattal , mint egy színházi művész.

Gyűjtemények ruházat, vázlatok és festmények és rajzok a fiatal tervező már többször díjazott és a díjat az orosz és a nemzetközi versenyeken , a divat design és a vizuális művészetek .

Behind divat tapasztalat szinte minden lehetséges területén divattervezés . Ez és az ipari termelés , és a munka az egyéni ügyfelek , fejlesztése jelmezek társastánc és a sport, a tervezési fázisban , színházi , történelmi jelmezek , ruhák készült szőrme és bőr , stb

2010-ben , a meghívására VAR - ANG , az orosz gyártó női ruházat osztály pret -a -porter , Narine kifejlesztett kollekció őszi-téli 2011-2012 és a tavasz-nyár 2012 . Vállalat sikeresen termelő kötés termékek sok éven át , 2011-ben , együttműködve a designer kollekció az első alkalommal egy új textil sort .

Brand női ruha NARNY osztály Houte Couture , 2007-ben alakult Narine szezonálisan gyárt kis gyűjteménye ruhát , többnyire koktél vagy este. Minden tétel létre, egy vagy több példányban csak természetes anyagok az olasz és a francia eredetű , gyakran a használata a kéz dekoráció, hímzés , térfogat textúrák.

Győztese a " Podium " a Cseh Köztársaságban , " Couturier of the Year" , " Velvet Évszakok Szocsiban ", " ARFEX ", " Golden Globe " verseny Haute Couture " Ethno Erato 2007 ", " Exercise 2008 " és mások .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий