вторник, 1 апреля 2014 г.

Natalie Wood

Natalie Wood
Születési idő: 20 július 1938
USA, California, San Francisco
Halálának dátuma: november 29, 1981
USA, California, Santa Catalina

Natalie Wood - amerikai színésznő , háromszor jelölték az "Oscar " .

A lány az orosz bevándorlók Nyikolaj Sztyepanovics Zakharenko , eredetileg Vlagyivosztok , és Mary Ste Zudilovoy , a natív Barnaul , aki egyben egy amerikai állampolgár , megváltoztatta nevét Gurdin . Natalie folyékonyan beszélt angol és orosz nyelven , és tartotta magát "nagyon orosz . "

Az ő színészi karrierje kezdődött négy éves korában , és hamarosan egy sikeres színész Wood- gyermek , főszerepben olyan filmekben mint a " Miracle on 34th Street ", " The Ghost and Mrs. Muir " és a "Star" . Judy szerepet a filmben " Rebel Without a Cause " James Dean a vezető szerepet szerzett neki a 1955 jelölést a "Oscar ", és segített neki kitörni egy sokkal érettebb és komolyabb szerepet.

Világhírt hozott részt Natalie Wood , a film " West Side Story ", " cigány " és a "The Great Race " és a szerepeket " Ragyogás a fűben " és a " Szerelem a megfelelő Stranger " szerzett neki két jelölést az Oscar-díjat . Karrierje sikeresen folytatódott az 1960-as és az elején az új évtized , Wood kezdtek megjelenni sokkal kevésbé , szenteli magát a családjának . Az egyik utolsó nagy szerepet játszott a televíziós film " Now and Forever " 1979-ben , amiért elnyerte a " Golden Globe " .

1957-ben , Natalie Wood feleségül színész, Robert Wagner . Pár együtt éltek 1961-ig , és hivatalosan is elvált 1962-ben , abban az évben . 1969-ben feleségül vette Wood brit producer Richard Gregson , akit elvált 1972-ben. 1972-ben , Natalie Wood helyreállított kapcsolatot Robert Wagner , akit 1974-ben újra férjhez ment , és élt vele, egészen haláláig.

Natalie Wood fulladt az éjszaka november 29-30 1981- rejtélyes körülmények között, míg vitorlás egy jachton le a szigeten a Santa Catalina , Kaliforniában. Mellett Wood a jachton volt a férje , Robert Wagner és színész Christopher Walken és jacht kapitánya Dennis Davern . A 30 éves a tragikus halála színésznő rendőrség ismét vizsgálatot az incidens az új nyilatkozata jacht kapitány . Az ő húga , Lana Wood, Natalie megjelent halála után két könyv , egy életrajz az élet a színésznő.

Január 11, 2012 az újság " Los Angeles Times" azt jelentette, hogy a Los Angeles-i rendőrség nem talált bizonyítékot a gyilkosság . Adatok szerint által idézett kiadvány , hivatkozva a fejét a nyomozati osztályának a rendőrség , hogy indítsák újra a vizsgálat nem tárt fel semmilyen új körülmény a tragédia .

Amint azt egy magas rangú képviselője a rendőrség , mint "vak" eset nem teljesen zárt és a vizsgálati munkát lehet folytatni bármikor, ha új információ áll rendelkezésre.

2013 januárjában , a halottkém a Los Angeles County megváltoztatta a hivatalos halálok a Natalie Wood a " véletlen fulladás " a " fulladás és egyéb azonosítatlan tényezők " eredményeként közülük bizonyítékot talált arra , hogy bizonyos horzsolások, zúzódások és karcolások a test a színésznő meg nem sokkal a halála előtt .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий