вторник, 1 апреля 2014 г.

Rosanna Davison

Rosanna Davison
Születési dátum : április 17, 1984
Írország , Dublin
http://www.rosannadavison.co.uk/

Rosanna Davison Diana - győztese a Miss World 2003 . Chris de Burgh lánya , aki elkötelezett a dalt az album 1986 " For Rosanna " . Roseanne kapott általános iskolai oktatás az iskolában Aravon Wicklow megyében . Aztán elvitte egy magániskola a lányok Glengeri , Dublin . Ő volt a vezetője az osztály az érettségiig . 2006-ban szerzett diplomát a University College Dublin diplomát szociológiából a művészet és a művészettörténet .

2003 augusztusában belépett a végső Miss Írország Dublinban , és megnyerte a fődíjat . Decemberében ő versenyzett együtt a 106 résztvevő a Miss World versenyen e Sanya , Kína. Rosanna koronázták . A verseny után ment az Egyesült Királyságban , az Egyesült Államok , Kanada, Kína , Sri Lanka, Németországban, Lengyelországban , és szülőhazájában, Írország .

Jelenleg Davison az arca "Holiday On Ice ", és részt vesz a két kampány a " Newbridge Silver " és a rally Angliában. Aláírta a szerződést a Storm Model Management az Egyesült Királyságban, és az ügynökség barátnője anyja Andrea Roche . 2009 nyarán Davison játszott az ír színész, Richard Wallach Bécsben.

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий