вторник, 1 апреля 2014 г.

Ginger Rogers

Ginger Rogers
Születési idő: 16 július 1911
USA, Missouri , Independence
Halálának dátuma: április 25, 1995
USA, California, Rancho Mirage

Ginger Rogers - amerikai színésznő és táncos , megnyerte a díjat " Oscar " 1941-ben. Vált a legismertebb közös fellépés párosítva Fred Astaire . 1999-ben , Ginger Rogers nyerte el a 14. helyet a listán a 100 legnagyobb filmsztárok .

Nem sokkal ezután a Virginia született anyja elhagyta férjét . Figyelembe lánya, ő költözött a szüleivel a közeli Kansas City. De az apja Virginia értett egyet olyan könnyű , hogy részben a lányával , és még egy -két alkalommal ő elrabolták. Mégis, miután Virginia Court helyesen elhagyott anya , aki aztán letelepedett a hollywoodi forgatókönyvíró . Így a legtöbb időmet töltöttem a leendő színésznő nagyapám és nagyanyám .

Amikor Virginia kilenc éves volt , anyja férjhez John Logan Rogers . Mindhárman letelepedtek Texas Fort Worth , ahol az anyja kezdett dolgozni színházi kritikusa az újságban . Virginia később vette a vezetékneve mostohaapja magát, de jogilag , ezt az eljárást még nem zárták le. Becenevén Ginger ő is megjelent egy fiatal korban , mert a neve gyakran rövidítik Virginia Jin , aki később a Ginger .

Míg a tanulás az iskolában , Ginger volt, lesz a tanár, de az anya karrier kapcsolatos a film és a színház , lett neki sokkal érdekesebb. Gyakran kíséri anyját a színházba , ahol megírta a véleményét , és végül elkezdte , hogy működjenek együtt a művészek a társulat .

Szakmai pályafutását kezdte a színpadon egészen véletlenül , miután a színház, ahol rendszeresen végzett , színész Eddie Foy jött egy sor a vaudeville . Megkezdése előtt egyik beszédében színésznők nem tudott részt venni, és sürgősen szükség van beugró , aki később Ginger Rogers . Aztán részt vett egy túra a show, majd fél év maradt dolgozni a színház Medford Oregon . A színház sok év után nevezték tiszteletére Ginger Rogers .

1928-ban , miközben egy 17 éves lány , Ginger feleségül énekes és táncos Jack Rogers Culpepper , aki beszélt néven Jack Pepper . Az esküvő után , megalapították a duó " Ginger és Pepper" , beszélt a vaudeville előadások. Duo rövid életű volt , és megszűnt létezni után hamarosan válást párok. Ezt követően Rogers visszatért a korábbi turné , és tartózkodása alatt a New York-i úgy döntött, hogy ott . Ott talált munkát , mint énekes a rádióban , és hamarosan ő képes volt betörni Broadway-n, ahol 1929-ben debütált a termelés " maximális sebesség " . Két héttel azután, hogy Rogers részt vett egy új zenei termelés " Őrült lány" , ahol a fő szerepet játszott a Broadway csillag Ethel Merman . Szerepe ebben a produkcióban rögtön Ginger Rogers csillag , és kinyitotta a módja annak, hogy a filmeket .

Először is a mozikban Rogers megjelent három rövidfilmet 1929-ben és egy évvel később aláírt egy hétéves szerződést kötött a Paramount Pictures . Kezdetben , énekelt egy-két szerepet a stúdióban Astoria Studios New Yorkban, majd költözött édesanyjával Hollywoodba .

Az első éves együttműködés a Paramount játszott kisebb szerepeket filmekben kórusban a lányok és a táncosok , de 1932 már felment Hollywoodban , és már szerepel a listán , a legígéretesebb csillagok WAMPAS Baba Stars. Ginger sikeres lett a következő évben, és amikor ragyogóan játszotta a szerepét Anne a film " 42nd Street ".

Ugyanebben 1933 származik, és tandem " Ginger és Fred " vált az egyik legnépszerűbb dance duettet a jövőben. Az első képernyőn megjelentek együtt kis szerepet a zenés vígjáték "Flying Down to Rio . " A második film "The Merry elvált " 1934-ben , és a Fred és Ginger szerepelt már a vezető szerepet . Összességében , valamint a 1933 és a 1949 , de szerepelt a 10 filmet , amely megváltoztatta a műfaj a zenés vígjáték .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий