вторник, 1 апреля 2014 г.

Paulina Porizkova

Paulina Porizkova
Születési dátum : április 9., 1965
Csehország , Prostejov

Paulina Porizhkova - Okeysek - Cseh csúcsmodell , színésznő és író.

1965-ben született Csehszlovákiában , a Prostejov . 1968-ban szülei az események után , a " prágai tavasz " és az azt követő Csehszlovákia szovjet megszállását hagyott Csehszlovákia Svédországban , így kislányom az ellátás a nagyanyja . Pauline sikerült elhagyniuk a legtöbb Csehszlovákia csak hét évvel később, a támogatás a svéd miniszterelnök és közéleti személyiség az Olof Palme .

Polina kezdeni a modell karrierje az 1980-as években Párizsban. 1984-ben , amikor ő volt 18 , ő lett az első modell, Kelet-Európában, amely megjelent a borítóján a "Sports Illustrated fürdőruha Issue" . Augusztusban 1987 jelentette a híres magazin " Playboy" .

A szülés után az ő második gyermeke 1993-ban , Pauline el kellett hagynia a modellkedés , és lesz egy filmsztár . Filmes karrierje 1987-ben kezdődött , és 1989-ben jelölték a antinagrady " Razzie " legrosszabb színésznő a film " alibije . " Porizkova játszott neves rendezők, mint Emir Kusturica 1993-ban , a film " Arizona Dream" és a nem kevésbé híres színészek - Johnny Depp , Mickey Rourke , Rutger Hauer .

Ezen kívül , Porizkova néven író : az első könyv a " A Model Summer " , a másik - a gyerekek könyve "The Adventures of Ralphie a Roach " , társszerzője és Joanne Russell .

Volt az egyik bíró a TV show " Top Model amerikai" három szezont .

Paulina Porizkova felesége zenész és színész Rick Okeysekom , a csoport vezetője " Az autók " .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий