вторник, 1 апреля 2014 г.

Cindy Crawford

Cindy Crawford
Születési idő : február 20, 1966
USA, Illinois , DeKalb
https://www.facebook.com/CindyCrawford
https://twitter.com/cindycrawford

Cynthia Ann Crawford - amerikai szupermodell vezető MTV, színésznő. Father - Dan Crawford , villanyszerelő , anya - Jennifer Crawford , a nővér . 1984-ben , Cindy érettségizett a legmagasabb pontszámot, és kapott egy akadémiai ösztöndíjat Northwestern Egyetemen, ahol tanult vegyészmérnök . Az első negyedév után Cindy kimaradt az iskolából , hogy összpontosítson a modell karrierjét . Dolgozott, fotós Victor Skrebneski Chicagóban , Crawford költözött, Manhattan -ben 1986-ban.

Cindy észrevette, hogy egy újság fotósa , aki észrevette a lány tizenhat egy nyári munka összegyűjteni kukorica és fényképezett vele. Fotó-és pozitív reakció neki , hogy meggyőzze őt, hogy nem a modellkedés . Cindy részt vett a " Look of the Year" New York-i modell ügynökség Elite Model Management , és megnyerte a második helyen van .

A megkülönböztető jegye a Cindy Crawford - észrevehető anyajegy a felső ajka . Ő olyan erősen társított tulajdonság , hogy még megjelent egy reklámkampány csokoládé , " nyalás " saját anyajegy . Figyelemre méltó, hogy a vakond eltávolították sokan az ő korai modellezés fényképeket, beleértve az első fotó a Vogue címlapján .

Cindy Crawford Magasság - 177 cm , barna szeme és barna haja . A paraméterek 86/66/89 . Az 1980-as évek és 1990 között , Cindy volt az egyik legnépszerűbb szupermodell , folyamatosan jelentek meg a magazinok címlapjain , a kifutón , és arca volt divatcégek . 1989-től 2000- Cindy volt az arca Revlon . Ő volt az első szupermodell , aki jelentette meztelenül a magazin Playboy , a fényképeket nem Coat Ritz és a híres fürdőruha naptár Cindy fényképezi Marco Glaviano vált nemzetközi bestseller .

Cindy Crawford megjelent a takarót , több mint 600 nemzetközi folyóiratot , beleértve a magazinok, mint a Vogue , W , emberek, Harper Bazaar , Elle , Cosmopolitan és Allure . Cindy is volt az arca a sok divatházak , mint a Gianne Versace , Escada , stb Amikor Crawford lépett a modellkedés , ő beceneve " Malyshko Gia " hasonlósága miatt a szupermodell Gia Carangi . 2000-ben , Crawford elhagyta a modellkedés .

Crawford került az ötödik helyet a listán a 100 legszexisebb csillagok a XX század magazin Playboy . 1997-ben egy felmérést a magazin Alak Cindy lett a második legszebb nő a világon 4000 versenyző . 2002-ben , Crawford egyike lett az ötven legszebb ember a világon magazin People. Az 40 év telt 26. helyen a rangsorban a magazin Maxim Hot 100 .

1989-től 1995- Cindy vezette a program "House of Style" csatornán MTV . Az 1990-es évek , Cindy megjelent reklám Pepsi . 1995-ben , Cindy vett teljes debütáló a filmben , ő játszotta a filmben "Fair Game " William Baldwin . Ez nem olyan, mint a játék, a kritikusok és a film volt a pénzügyi kudarc a költségek 50 millió dolláros és a box office összesen 11 millió dollárt. Azóta játszott néhány kisebb szerepeket különböző filmekben , amelyek közül egyik sem élvezte sikert a kritikusok , és nem hozott annyi jövedelmet .

A kereskedelmileg legsikeresebb fitness video oktatóanyagokat voltak vele részvételt. 1992-ben Cindy megjelent " Cindy Crawford : Forma Your Body " , 1993-ban - " Cindy Crawford : The Next Challenge " , 2000-ben - " Cindy Crawford : Új dimenzió " .

Crawford felesége színész Richard Gere tartott 1991-1995 . 1998 májusában feleségül ment Randy Gerber , egykori férfi modell és tulajdonosa a divatos éttermek és éjszakai klubok a New York-i és Los Angeles-ben. A Randy Crawford és Gerber két gyermeke van : fia, Presley Walker és lánya Kaia Jordan . Crawford szült mind a gyermekek otthon. Crawford él Malibuban. Modell soha nem titkolta , hogy ez a világ ő nem fér el az interjú , ő gyakran beszélt az ő két gyermeke . Ő írta a naplójába egy másik párhuzamos élet , ahol semmi sem ember volt, mint a paradicsom , és gyakran megemlíteni a kifejezést hercegnő és herceg meg fogja változtatni a világot . Crawford eladta naplója nagy halom pénzt , azt vásárolta árverésen párizsi DROUOT , ventilátor Cindy . Az ő szavai csinált nem sajnálja . A nyilvántartás egyértelműen rayed név Zafar , írt sokat erről az emberről . Mivel a jelenléte a paranormális nyilvánvaló mondatok arról, hogy elvesztette a haza , a gyerekek , férj . A Twitter, olvas Nadirova Zafara . Talán ez az, akiről meg van írva a naplóba - ez továbbra is rejtély.

Cindy bátyja halt meg fiatalon leukémiában , így Crawford részt vesz jótékonysági javára, a leukémiás gyermekek , jövedelem-átcsoportosításának a naptárak az ő képe az orvosi kutatás. Cindy is járhat az elhagyott és a rászoruló gyerekek a saját közhasznú alapítvány Little Star Foundation .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий