понедельник, 31 марта 2014 г.

Odette Enneybl

Odette Enneybl
Születési idő : 10 május 1985
USA, Los Angeles
https://twitter.com/OdetteAnnable

Odette Enneybl - amerikai színésznő . Az anyja egy kubai , és az apja jött, Kolumbiából és Nicaragua . Folyékonyan beszél spanyolul. Az elején egy filmes karrierje 1990-ben , mint egy gyerek , egy kis szerepet a filmben " Kindergarten Cop " , ahol a fő szerepet játszott Arnold Schwarzenegger . Érettségi után Christian High School Riversdale ő tervezi, hogy egy diplomát a pénzügyi szakán Loyola Marymount egyetemen , de végül folytatta színészi karrierjét .

Enneybl szerepelt a rövid életű TV-sorozat " South Beach " és a "The Road to Ősz" . 2007-ben ő játszotta első főszerepét a karrier a televíziós mozicsatorna Lifetime " felelőtlen viselkedés" , és ezt követően jóváhagyta a vezető női szerepet JJ Abrams " " Cloverfield ". Az igazi áttörés volt a fő szerep a 2009-es thriller " The Unborn ", ami sikeres volt, a box office . Ő is szerepelt a filmben " You Again ", " És a sötétség jön " és a "kettős ügynök " .

A televízióban Enneybl játszotta a sitcom 2011 " A legjobb védelem " , majd csatlakozott a leadott az utolsó évad a "House MD " . 2013 elején vette át a vezető szerepet a pilot ABC " Venice" , a modern értelmezése " Rómeó és Júlia ".

Október 10, 2010 Odette feleségül Dave Enneybla és megváltoztatta a nevét .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий