понедельник, 31 марта 2014 г.

Evangeline Lilly

Evangeline Lilly
Születési idő : augusztus 3, 1979
Kanada, Fort Saskatchewan

Nicole Evangeline Lilly - kanadai színésznő . Legismertebb ő szerepe, mint Kate Austen a televíziós sorozatban ABC " Lost" .

Evangeline Lilly született Fort Saskatchewan , Alberta , Kanada, a családban a keresztény hívők . És ő töltötte gyermekkorát nélküli TV . Az apja - a közgazdaságtan professzora , és az anyja - a kozmetikai tanácsadó. Szintén Evangeline két húga .

Mielőtt elhagyja a várost a Fort Saskatchewan korában tíz év , Evangeline sikerült megváltoztatni a három iskola . A 14 éves lány volt önkéntes szervezetek, amelyek segítenek a gyermekek , 18 ment a Fülöp-szigeteki dzsungel részeként a missziós csoport , ott lakott a fűben kunyhóban látogatott tizennégy országban. Lilly - egykori stewardess a "Royal Aviation " , és így nagyon jól beszélik a francia nyelvet.

Érdekli a korcsolyázás , kenuzás, sziklamászás és snowboardozás . Részt vesz jótékonysági , egy részét a díj fordítja figyelembe jótékonysági szervezetek . Részt vesz az iskolai szociális védelmi programok ellen nemi erőszakot elkövetők "Just Yell Fire" .

Mielőtt elkezdett jár "Lost" , Lilly volt légiutas-kísérő , pincérnő . Finanszírozására az oktatás , ő játszotta a televíziós reklámok és a modellezés munka , annak ellenére, hogy soha nem tartotta magát a modellt.

Mint egy modell, megnyitotta a híres modell ügynökség " Ford " , melynek vezetője látta Evangeline Lilly egy városi utca Kelowna British Columbia . Aláírta a szerződést a hivatal és Vancouverbe költözött , ahol fellépett divatbemutatókon , pénzt fizetni a tanulmányait a Kar Nemzetközi Kapcsolatok , a University of British Columbia .

2003-ban jelent meg rövid időre egy kis cameo , mint egy iskolás , a film " Freddy vs Jason " is villant fel néhány epizód a TV sorozat " Smallville ". És 2004-ben volt látható a sorozat " Kingdom Hospital ". Azonban az első igazi " beszélő " szerepe volt a "Lost ". Ez nyitotta meg ügynök Jeff Pálffy , aki korábban a " Ford Models " , és fontos szerepet játszott a megjelenése ebben a sorozatban.

Lilly már majdnem elvesztette a szerepét Kate Austen az elején, mert nem tudtam elég gyorsan ahhoz, hogy a munkavállalási vízum az Egyesült Államokban . Casting Director elindított egy új válogatás a versenyző a szerepet, de még mindig a vízumot kapott , és Evangeline Lilly biztonságosan megérkezett a készülék , túl későn egy napra.

2004-ben a Lilly fizetése volt, 80,000 $ egy epizód. Mert az ő szerepe a "Lost " ő jelölték a Breakout Stars 2004-ben a magazin Entertainment Weekly december 14, 2006 , és jelölték a " Golden Globe " a legjobb , mint a drámai színésznő.

Film után a "Lost ", azt tervezte , hogy hagyja abba színészi karrierjét, és folytatja pályafutását, mint egy humanitárius munkás, de nem zárja ki a visszatérés a televíziós valamikor a jövőben.

2009-ben , Evangeline Lilly lett a reklámarca a L' Oreal .

Evangeline Lilly felesége volt a kanadai jégkorongozó Murry Horn . 2004-ben , a forgatáson beleszeretett színész Dominic Monaghan , aki játszik Charlie a TV sorozat "Lost" , és elkezdték társkereső . Kapcsolatuk tartott 3 évig , sőt esküvőt tervezett , de 2007 novemberében a pár elvált . Most Evangeline új szerelem - Norman Kali , igazgatóhelyettese a sorozat "Lost ". Végén május 2011 Evangeline Kahekili életet egy fiú .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий