понедельник, 31 марта 2014 г.

Inna Gomes

Inna Gomes
Születési idő : január 2, 1970
Oroszország, Ryazan régió Barakova
http://innagomes.ru/

Inna Gomes - orosz színésznő és modell . Az egyik húsz leghíresebb orosz modellek. A legjobb orosz modell 2001 novemberében szavazás Ügynökség Model Cast.

Az anyja volt a tizenkettedik gyermek a családban alatt Ryazan atya Alexander Churkin volt a hatodik gyermek született Tver . Inna fond gyermekkori turizmus és a sport.

Először Gomez , akkor még Inna Churkin , nyomja meg a lencse a kamera 1983-ban , a film " veszélyes ostobaság. " Ez a kis szerep volt az első lépés a karrier, mint egy színésznő és modell. Azt követően a film szerzője " Vendég a jövőből " észrevette, hogy egy kis a termé Churkin , és meghívta, hogy játsszon a projektben . 1988-ban , Inna részt vett egy szépségversenyen "Moszkva szépségét. " A Szovjetunió , ez volt az első szépségverseny a történelemben , a résztvevők , akiket e-mailben . Küzdelem eltelt 36 lány , köztük volt Gomez . A győztes egy moszkovita Masha Kalinina , Gomez is elérte a végső . Miután szépségverseny Gomez befejezte tanfolyamok titkárok és kapott egy munkát, mint egy tanár a gépírás .

21 évesen férjhez ment egy spanyol vállalkozó Augustino Gomez , akit elvált öt év után . A válás után , Ina úgy döntött, hogy megtanulják az új szakma kozmetikus , de kellett a pénz az oktatásra , így Gomez kapott munkát egy modellügynökség Red Stars . Anélkül, hogy eltérne a modellkedés tanult a fodrász és kozmetikus . Vizsgált Cinematography Yuri Grymov elsajátította fotózás során .
A 2001 végén , Gomez részt vett az első szezonban a TV projekt " Survivor ". Miután részt a TV- be a Moszkvai Egyetem Képzőművészeti Karának pszichológia .

2002-ben , Inna született lánya Masha , de a rövid pihenőt követően visszatért a filmek és a TV-ben .
A legújabb projekteket, amelyekben Gomez is részt vett - a TV sorozat " Big Oil " és a film "V Centuria . A kereső az elvarázsolt kincs " .

Az elmúlt néhány évben , Gomez aktívan fejlődik az orosz társadalomban a pozitív hozzáállás az anyaság . Ő kezdeményezte a projekt " Én veletek vagyok ! Jó történet . " 2008 júliusában , a projekt a társaság által kibocsátott " 1C " a " 1C : hangoskönyvek. "

Inna Gomes részt vett a valóság show "Survivor" -ben szerepelt a sorozatban , vezette a műsor "Hívás Kuze " az RTR 1998-ban és az " All For You " a Ren - TV -ben 2002 . Is szerepelt két videó sanzon művész Szergej Észak " őszi mulatt " és a "Mi fog emlékezni . "

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий