пятница, 21 марта 2014 г.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Születési dátum : november 23, 1992
USA, Tennessee , Nashville
http://www.mileycyrus.com/
https://twitter.com/MileyCyrus
http://www.facebook.com/MileyCyrus
http://www.youtube.com/mileycyrus

Miley Ray Cyrus - amerikai színésznő és énekesnő , a lánya ország zenei előadó Billy Ray Cyrus . Szerzett világszerte hírnevet főszereplő a sorozat " Hannah Montana ", ahol ő játszotta egy amerikai diáklány, Miley Stewart , aki egyben a popsztár Hannah Montana . Cyrus is felvett a zenéje , hogy két a sorozat alatt kiadott címke Walt Disney Records . A siker a TV sorozat " Hannah Montana " Miley lett tini bálvány . 2007-ben Cyrus aláírta a szerződést a Hollywood Records , hogy folytassa a szólókarrierje. Ugyanebben az évben megszervezte a turnéra című Best of Both Worlds Tour , majd a felvétel is bement a kereskedelmileg sikeres film - koncert " Concert Tour Hannah Montana és Miley Cyrus . " 2008 júliusában , Cyrus kiadta első szólóalbumát , "Breakout " , ami már nagyon sikeres az eladások tekintetében .

2009-ben Cyrus jelölték a " Golden Globe-díj " kategóriában " Legjobb dal " a teljesítmény a pályán : " Azt hittem, elveszett You" , adott hangot az animációs film " Bolt ", amelyben ő is hangot adott az egyik szerepet. Ugyanebben az évben gördülő ki egy teljes hosszúságú változata a " Hannah Montana ", és később megjelent a filmzene .
2009 óta , Miley kezdett megváltozni a színpadi személyiségét , hogy több felnőtt , ami példaként szolgálhat a kimeneti mini- albuma, a " The Time of Our Lives " című dal, amely közel volt a mainstream. A legsikeresebb kislemeze az album volt a "Party in the USA" 2010-ben, Cyrus szerepelt, mint problémás tinédzser a melodráma "The Last Song ". Ugyanebben az évben , Miley megjelent a harmadik , elsősorban a tánc , szólóalbumát " nem lehet megszelídíteni " . Videoklip és dalszöveg album címadó dala a Cyrus szexisebb kép . Miley került tizenharmadik helyet a listán a "Celebrity 100 " magazin "Forbes " össze 2010-ben.
Április - 2011 júliusában Miley készített egy világ körüli turnéra " Gypsy Heart Tour" . 2012-ben , Miley Cyrus volt 82. helyet a listán a "legnagyobb pop előadók " a csatorna VH1 .

Комментариев нет:

Отправить комментарий