пятница, 21 марта 2014 г.

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere
Születési idő : augusztus 21, 1989
Amerikai Egyesült Államok, New York, Palisades
http://www.myspace.com/haydenpanettiere

Hayden Leslie Panettiere - amerikai színésznő és énekesnő . 11 évesen nyerte meg a fiatal színész az ő szerepe a Disney Cheryl Yost " Remember the Titans ". A második díjat a neki a szerepe, mint Claire Bennet a TV sorozat "Heroes ". Ő jelenleg fontos szerepet játszik a sorozatban " Nashville ", amely szerzett neki egy jelölést a díjra " Golden Globe " a legjobb női mellékszereplő , 2012-ben .

Hayden - lánya tűzoltó Alan Panettiere és az egykori színésznő televíziós sorozat , Leslie Vodzhel . Van egy öccse, Hayden Panettiere Jans , amely szintén ismert , mint egy színész.

Már a nyolc hónapnál idősebb Hayden fényképeket használt nyomtatott reklám , és három hónap múlva ő lesz a TV-ben a reklám a Gyermekvasút , majd eltávolították sokszínűbb sok más reklámok . A négy éves korában , Hayden fog debütálni a sorozatban " One Life to Live ". A hat év alatt , kezdve párhuzamosan jár a TV sorozat "The Guiding Light" a forgatása , amely kezeli megjelenni epizódok több filmben és televíziós sorozat, valamint a hang szerepe az animációs film . Tizenegy éves Hayden kerül forgattunk " Remember the Titans " főszereplő Denzel Washington, amely azon a szerepét a lánya egy futball edző Bill Jost . Erre a szerepre , ő kapta a díjat a fiatal színész .
Miután a nyolcadikos Hayden megy otthon alapú képzés és küldött öt hónapig Dél-Afrikában , ahol a lovaglás egy zebra , szerepét játssza a fiatal zsoké Chennig Walsh a film " Racing Stripes ". Film után Hayden úgy dönt, hogy eltölteni egy kis időt Afrikában , csodálkozott , hogy milyen könnyű az élet lehet a nyomornegyedekben , és hogy az emberek hálásak azért, amit .

A tizennégy , tizenöt Hayden szerepét játssza Audrey - csintalan unokahúgom Helen Harris , a film " Hip anya " . Halála után szülei , Audrey elkezd dohányozni , inni, és találkozik a rossz fiúk . Film után több filmben , 2005-ben , a képernyők végül jön a film " Racing Stripes ", mert , hogy mi történik egy kicsit kínos - Hayden néz ki, sokkal fiatalabb, mint a nemrég megjelent film vele részvételt.
2006-ban , Hayden volt, hogy menjen el a találkozót NBC , amikor hirtelen azt mondta: " Ó , mellesleg , olvassa el ezt a -ka . " Hayden elolvasta, és tetszett neki. "Ez " volt, nem olyan, mint a forgatókönyvet a TV sorozat "Heroes ", amelyben ő volt játszani a szerepét Claire Bennet elpusztíthatatlan . Egy évvel később , erre a szerepre , Hayden megkapja a második díjat a fiatal színész . Ez a szerep hozta hírnevet Hayden , ami után vált egyre népszerűbbé Hollywoodban. Ugyanebben az évben , 2006-ban, Hayden részt vesz egy világméretű reklámkampány kozmetikumokat " Nyutrodzhina . " Egy időben , ugyanazon a smink hirdetett olyan neves személyiségek, mint Mischa Barton , Jennifer Garner , Jennifer Love Hewitt , Mandy Moore és mások .

2009-ben , Hayden játszik Beth Cooper a film " You , Beth Cooper . " Ez a film volt az első az ő filmográfia , ahol ő játssza a főszerepet . Szintén Hayden elhelyezni ismert csillag egy hirdetési kampány a film.

2011-ben jön a film " Amanda Knox Story" . A film valós eseményeken alapul körüli gyilkosság brit diákok Meredith Kercher . Rendező Oscar -díjas Robert Dornhelm . A filmet a TV-ben az Egyesült Államokban február 21, 2011 .

2012-ben feltűnt az egyik legfontosabb szerepet a televíziós sorozat " Nashville " .

2007-ben az a hír járta róla viszonya Milo Ventimiglia , egy kolléga a forgatáson , a televíziós sorozat "Heroes" , de Hayden tagadta azokat egy interjúban a GQ .

2007-ben , Panettiere jött elől a média tagjaként környezeti elleni tiltakozás a vadászat delfinek Japánban, amely után a parancsot adtak ki a letartóztatásának . Ennek ellenére két évvel később Panettiere ment partján Japánban, ahol ő játszotta magát az Oscar -díjas dokumentumfilm " The Cove " .

2009-ben a cég szerepel az ukrán nehézsúlyú Wladimir Klitschko . Paparazzi egy pár képkocka , ahol Hayden és Vlagyimir szép napozás a medence Miamiban , és élvezték a könnyű ebéd , pár együtt volt egy hosszú idő, és most már vannak olyan pletykák arról, hogy a romantika. Nem hivatalos megerősítést a kapcsolat az egyik fél nem követte .

Végén 2010 februárjában, Hayden Panettiere színésznő , találkozott az ukrán bokszoló Wladimir Klitschko , láttam kijönni a Kantor Gallery egy gyűrűt a gyűrűsujj . Ez egészen lenyűgöző , és egy hatalmas gyémánt . 2011 májusában , a pár bejelentette a szétválasztás.

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий