понедельник, 31 марта 2014 г.

Freida Pinto

Freida Pinto
Születési dátum : október 18, 1984
India, Bombay

Freida Pinto - az indiai színésznő , aki jelentős szerepet játszott a film " Slumdog Millionaire " is jelentős szerepet játszott a film " Halhatatlanok " .

Freida Pinto Selena született és nevelkedett Bombay -ben a család a portugál gyökerei . A szülők Pinto katolikusok Mangalore .

Pinto tanult a School of Szent József , akik sikeresen elvégzik a főiskolai diplomát művészet. Aztán befejezi College St. Xavier a Bachelor of Arts angol irodalom . Ő most él New Yorkban. Frida anyanyelve - Konkani .

Freida Pinto is egy profi táncos , érdekel indiai hagyományos stílus és a salsa .

Mivel 2006-2007 Frida vesz részt, több televíziós projektek és szerepelt reklámokban . Frida is részt vett a " csavargó " nemzetközi televíziós show " Full Circle " , miután hajtott neki Délkelet-Ázsiában. Így viszonylag gyakori vibrálást a TV fizet ki , és meghívást kapott a meghallgatásra , hogy részt vegyenek a forgatás a film " Slumdog Millionaire ".

Ez volt a debütáló 2008 Frieda Pinto egy nagy film . A film sikeres volt , és hozta a nagy díjak és elnyerte a " Oscar " . 2009-ben , a színésznő jelölték a BAFTA - a legjobb férfi mellékszereplő , és megkapta a díjat a Screen Actors Guild Award - a kiemelkedő munkát a filmekben. 2011-ben , a színésznő játszotta a War of the Gods . Immortal . Ahol ő kisebb szerepet játszott szűz papnők .

Freida Pinto 2001-ben találkozott Rohan Antao , forgalmazója a Mumbai, de 2009 elején dobta Frida Antao . Találkoztak vissza a Mumbai Egyetem , St. Xavier , ahol Freida tanult angol irodalmat és olvasd Antao kémia.

2009-ben kezdett randizgatni sztárja Dev Patel .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий