пятница, 21 марта 2014 г.

Doutzen Cruz

Doutzen Cruz
Születési idő : január 23, 1985
Hollandia , Ostermer
https://twitter.com/Doutzen

Doutzen Cruz - holland szupermodell fríz eredetű.

Miután elvégezte a középiskolát küldte a képeket egy modell ügynökség . Most az egyik legjobban fizetett modell a világon .

2005-ben , Doutzen Cruz választották a legjobb modell oldalon Vogue . 2006-ban írta alá a szerződést a kozmetikai márka L' Oreal Paris . 2007-ben a májusi amerikai Vogue magazin , ő meg a borítón , valamint a modellek Hilary Rhoda , Caroline Trentini , Raquel Zimmermann , Sasha Pivovarova , Agyness Deyn , Coco Rocha , Jessica Stam , Chanel Iman , és Lily Donaldson , ahol mutatták be , mint az új generációs szupermodell .

Doutzen Cruz - az egyetlen ismert modellek, beleértve Angels Victoria Secret , fogott saját üzleti modell . Ellentétben a legtöbb lány , aki megtalálta a nagy ügynökségek felderítők észre, fotósok, vagy győztes versenyek , Doutzen ő küldte a fényképeket a hivatal támaszkodni keresni ebben az esetben a "prémium ". Azonban , a szépség, a lányok észre még a rossz képeket.

Doutzen Cruz jelent meg a magazinok címlapjain idő , a Vogue, a Harper Bazaar , Numero , Seventeen, Elle, Marie Claire , Glamour , és még sokan mások . Részt vett reklámkampány Calvin Klein , Dolce & Gabbana , Escada , GAP , Gianfranco Ferre , Gucci , Guerlain , H & M , HUGO by Hugo Boss , a L' Oreal , a Mexx , Schwarzkopf , Tommy Hilfiger farmer , Valentino , Versace és Neiman Marcus . Ez is egyike a Angels Victoria Secret . Forgatták a Pirelli naptár 2008-ban.
Doutzen van barátja modell Adriana Lima , Alessandra Ambrosio , Selita Ebanks , Karolina Kurkova , Miranda Kerr , Heidi Klum és Marisa Miller .

November 7, 2010 Doutzen feleségül szeretett James Sanner , afro-karibi , akivel találkozott több mint két éve . Az esküvői szertartás zajlott Amszterdamban. Január 21, 2011 at a klinikán amszterdami Doutzen szült egy fiút , aki kapta Fillon .

Doutzen Cruz tartozik a holland kisebbségi frízek . Cruz egy gyakori vezetéknév a holland neve , atipikus a frízek , de a név Doutzen tipikus fríz lány nevét nem kívül található Friesland .

Doutzen beleegyezett, hogy részt vegyenek promóciók a fríz társadalom Afûk , sürgetve a lakosokat, hogy beszélni Friesland fríz . Bár a díj promóciók mely szupermodell általában számolva a hat számjegyű számok a részvények Afûk Doutzen Cruz részt ingyenes , aggódni a sorsa az anyanyelv . A szülők Doutzen is kommunikál a fríz nyelv, beleértve a levelezést az interneten .

Forrás

Комментариев нет:

Отправить комментарий